- UID
- 912
- 帖子
- 25639
- 积分
- 57280
- 阅读权限
- 90
- 注册时间
- 2005-7-11
- 最后登录
- 2015-5-29
- 在线时间
- 11388 小时
- 战队
- =PNZ=
- 种族
- Protoss
- 战队
- =PNZ=
- 种族
- Protoss
|
Çdo ditë, çdo moment që unë mendoj për ju të shkoni. truri im, zemra ime më thotë që të heqin dorë, thonë se ju nuk mund ta ndalojë të dashur mua. Unë jam i ëndërruar e momentit dhe të ndjehen të njëjtën thirrje dhe duke thënë se ju të shpenzojnë tërë ditën. Unë jam duke u përpjekur për të pretendojë sa më shumë të vërtetën, unë nuk mund ta ndalojë të dua. Unë nuk e di se si të ndaluar.
e fundit jonë puthje nga ne i parë shumë tonë, dhe ushqej në momentin e kaluar së bashku. I miss mënyrë që ju të më puth, më shikon, fërkim fytyrën time kështu që unë humba Maynard time duke e quajtur tha ju (ju që nervat e mia Unë e di), gabimet janë të humbur, unë më mungon gjithçka në lidhje me bisedat telefonike, ne kemi vendin tonë në një mënyrë të tillë që të kalojnë kohë duke folur për të rritur tonë miss. Por mbi të gjitha mungon shoku im më të mirë.
Ne do të vendos atë në momentin për të fshehur në vendin më të fshehta në zemrën time dhe ndarjen e së bashku në një kapsulë kohe. Dhe ndoshta 20 vjet nga tani nëse, kur të takohemi përsëri, ndoshta me miqësinë tonë të madh Ju lutem vini re se ne mund të hapur kapsulë të dyja së bashku.
E pra, aroma e jetës sime! Unë kam takuar në fund personin e duhur, ai është në dispozicion, tha ai. Edhe pse unë jam në dashuri me ju, me ju unë nuk mund të.
Por unë nuk jam duke thënë se ju keni aq shumë kohë e fundit, të quajtur dinte ju ende kujdes, unë buzëqeshje në muajt e fundit, ju keni marrë për të të treguar.
Ju e mohojnë atë, ju mund të mbani mund të mbani më fshehur nga ajo, ju duhet të besoni mua shtrirë të mi. Çdo ditë e pyes veten pse ... pse mund të mendojnë në këtë mënyrë? Pse nuk kam ndaluar të dashur ju mund? Ajo filluar për mua ... ju vendosni VooDoo mbi mua! Shaka.
Para se të shkoj, unë dua që ju të dini se unë kam një vend të veçantë në zemrën time gjithmonë, por unë kam thënë shumë herë nuk i vjen keq që atë që ne e bëmë kështu. Keqardhje vetme që kam është, që ju ke dhënë asgjë, kështu ftohtë, ju jeni vetëm më tregoni ju mua dashuri.
Mos kini frikë, nuk kam asgjë, unë dua një miqësi me ju ... Unë dua që të ketë, Unë do të zgjidhet. Unë nuk dua të të shtyjë larg dhe nuk ndjehen keq. Unë jam duke u përpjekur për të kuptuar se a ka ndonjë gjë që ju jeni vetëm në zemrën time.
I love you shum ... dhe unë do të të dua gjithmonë
Dashuri, gjithmone |
|